Hartelijk bedankt voor uw donatie!
Wij zorgen dat deze bij de juiste goede doelen terecht komt.

Eindstand GDW 2023

€ 20.335,76

Sinds de start van de GDW Berghem in 2021 hebben jullie samen in totaal €61.344 gedoneerd aan 15 goede doelen. Daarvoor willen we jullie, namens al onze goede doelen, nogmaals hartelijk danken. We hopen in 2024 ook weer een mooi resultaat te behalen!

KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding

De KWF zet zich in voor kankeronderzoek. Dankzij onderzoeken groeit de kennis over kanker elke dag. Steeds meer kankerpatiënten krijgen hierdoor de beste medicijnen voor een eerlijke prijs. Omgaan met kanker in je leven wordt makkelijker met de juiste hulp.

€ 2.535 gedoneerd in 2023

illustratie van kankercellen

Hersenstichting

De hersenen zijn het regelcentrum van ons lichaam. Vele processen worden aangestuurd door de hersenen. Het is daarom ook heel belangrijk, dat ze goed werken. Daar zet de hersenstichting zich voor in, want onze hersenen zijn van levensbelang.

€ 1.475 gedoneerd in 2023

illustratie van kankercellen

EpilepsieNL

Epilepsie verstoort levens van 200.000 mensen in Nederland. Voor sommigen iedere dag, voor anderen eens per jaar. Maar altijd onverwacht. En jong en oud kan het krijgen. Er is nog veel onbekend. Daarom collecteert Epilepsie NL voor meer onderzoek en voorlichting.

€ 1000 gedoneerd in 2023

illustratie van kankercellen
KWF Kankerbestrijding

Longfonds

Onze missie is: longziekten de wereld uit en bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven voor mensen met een longziekte zoals Astma, COPD of Cystic Fibrosis. Zeker nu er een nieuwe groep longpatiënten bij gekomen is als gevolg van Corona. We blijven ons inzetten voor een wereld waar iedereen vrij kan ademen!

€ 1.343 gedoneerd in 2023

illustratie van kankercellen

HandicapNL

De overheid en maatschappij vragen steeds meer van ons met woorden als ‘participatie en ‘zelfredzaamheid’. Handicap NL steunt organisaties en projecten om mensen met een fysieke of verstandelijke beperking regie te geven over hun eigen leven. Want iedereen met een handicap moet een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden.

€ 925 gedoneerd in 2023

illustratie van kankercellen

Alzheimer Nederland

Veel mensen hebben of krijgen dementie. Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie en aan een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Dit doet ze door wetenschappelijk onderzoek te financieren, mensen met dementie en hun omgeving te ondersteunen en door voorlichting te geven.

€ 1.842 gedoneerd in 2023

illustratie van kankercellen
KWF Kankerbestrijding

Het Rode Kruis

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Dichtbij, als je op blaren loopt bij de Vierdaagse. Als je je huis uit moet door een gaslek of als je in glas bent gaan staan bij een festival. Maar ook ver weg. Als mensen moeten vluchten voor geweld of als hun huis is weggevaagd door een modderstroom.

€ 1.160 gedoneerd in 2023

illustratie van kankercellen

Reuma Nederland

Reuma komt voor bij mensen van alle leeftijden, zelfs bij kinderen. Reuma Nederland strijdt voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met reuma. Met wetenschappelijk onderzoek naar betere behandeling, betrouwbare informatie en aandacht voor behandelingen van mensen met reuma.

€ 1.244 gedoneerd in 2023

illustratie van kankercellen

Brandwondenstichting

Brandwonden zijn de meest ernstige verwondingen die er bestaan. Iemand die ernstige brandwonden oploopt ligt weken, soms maanden in het ziekenhuis en ondergaat talloze operaties. Wij gaan voor de beste zorg aan patiënten, de hoogst mogelijke kwaliteit van leven en de meest effectieve preventie.

€ 1003 gedoneerd in 2023

illustratie van kankercellen
KWF Kankerbestrijding

Het Gehandicapte Kind

Kinderen met een handicap voelen zich vaak eenzaam. Samen leren, samen sporten en samen spelen, dat is waar wij ons voor inzetten. Bijvoorbeeld met inclusieve speelplekken in de buurt, of door sporten beter toegankelijk te maken voor kinderen met een handicap.

€ 1.105 gedoneerd in 2023

illustratie van kankercellen

Diabetes Fonds

Al ruim 1,2 miljoen Nederlanders hebben diabetes, een chronische ziekte die vaak het begin is van allerlei problemen. Het Diabetes Fonds maakt zich sterk om diabetes te voorkomen en te genezen. Iedereen vrij van diabetes. Daar collecteren we voor!

€ 1.201 gedoneerd in 2023

illustratie van kankercellen

Prinses Beatrix Spierfonds

Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft één doel: alle spierziekten, zoals ALS, SMA, MD, FSHD en Duchenne, de wereld uit! Het fonds financiert en stimuleert onderzoek naar genezing en de toekomst en ook naar verbetering van de kwaliteit van leven van patiënten nu.

€ 1.108 gedoneerd in 2023

illustratie van kankercellen
KWF Kankerbestrijding

De Zonnebloem Berghem

De Zonnebloemafdeling Berghem zet zich in voor ouderen, langdurig zieken en lichamelijk gehandicapten. Gezelschap, contact en een goed gesprek staan centraal. Daarnaast organiseren wij allerlei activiteiten.

€ 1.881 gedoneerd in 2023

illustratie van kankercellen

Nationaal MS Fonds

Onze droom is een wereld zonder MS. Zolang dit niet mogelijk is, zetten wij ons in voor betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS. Dit doen wij aan de hand van drie pijlers: onderzoek, coaching en voorlichting.

€ 1.129 gedoneerd in 2023

illustratie van kankercellen

Nierstichting

Een nierziekte zet je leven stil. Werken je nieren niet, dan ga je dood. Jaarlijks overlijden 1.000 dialysepatiënten. Wij zetten alles op alles zodat mensen met een nierziekte in leven blijven - en ook écht kunnen blijven leven.

€ 1.380 gedoneerd in 2023

illustratie van kankercellen

In september 2024 organiseren we weer een nieuwe GDW Berghem. Sponsor of vrijwilliger worden? Mail ons