Goede Doelen Week Berghem 2024
Donatiepagina

Wat fijn dat u een bijdrage wilt geven aan één of meerdere van de goede doelen die meedoen aan de Goede Doelen Week Berghem.
De GDW van 2023 is voorbij, in september 2024 kunt u hieronder weer één van de donatieopties kiezen.

De Goede Doelen Week Berghem van 2023 is voorbij, er kunnen op dit moment geen nieuwe donaties worden gedaan. In september 2024 organiseren we weer een nieuwe collecteweek.

Het resultaat van de GDW van 2024 is te vinden op de homepage, de Goede doelen pagina en bij het nieuws op deze website.

De Stichting Goede Doelen Week Berghem organiseert jaarlijks in één week een gezamenlijke collecte voor meerdere erkende goede doelen.

Alle deelnemende fondsen zijn in het bezit van een CBF-keurmerk. Het zijn fondsen op het gebied van gezondheid of maatschappelijk welzijn. Met de opbrengst van de collecte worden activiteiten van de fondsen ondersteund zoals wetenschappelijk onderzoek van uiteenlopende ziektes of maatschappelijke activiteiten.

De stichting wil met deze gezamenlijke collecte meer maatschappelijke bewustwording creëren en de betrokkenheid van inwoners vergroten, zodat we de deelnemende goede doelen financieel kunnen blijven ondersteunen.

In september 2024 organiseren we weer een nieuwe GDW Berghem. Sponsor of vrijwilliger worden? Mail ons