Goede Doelen Week Berghem 2022
Donatiepagina

Wat fijn dat u een bijdrage wilt geven aan één of meerdere van de goede doelen die meedoen aan de Goede Doelen Week Berghem 2022.
Om te doneren kiest u één van de donatieopties hieronder.

De Goede Doelen Week Berghem van 2022 is afgerond. In 2023 zal er in Berghem weer een nieuwe GDW plaatsvinden. 

We zijn nu druk bezig met het optellen van alle gedoneerde bedragen die digitaal en via de enveloppen zijn binnengekomen. Op woensdag 28 september wordt alles overgemaakt naar onze goede doelen. Rond die datum zal via deze website ook bekend worden gemaakt hoeveel er per doel door jullie is gedoneerd.

De Stichting Goede Doelen Week Berghem organiseert jaarlijks in één week een gezamenlijke collecte voor meerdere erkende goede doelen.

Alle deelnemende fondsen zijn in het bezit van een CBF-keurmerk. Het zijn fondsen op het gebied van gezondheid of maatschappelijk welzijn. Met de opbrengst van de collecte worden activiteiten van de fondsen ondersteund zoals wetenschappelijk onderzoek van uiteenlopende ziektes of maatschappelijke activiteiten.

De stichting wil met deze gezamenlijke collecte meer maatschappelijke bewustwording creëren en de betrokkenheid van inwoners vergroten, zodat we de deelnemende goede doelen financieel kunnen blijven ondersteunen.

De Goede Doelen Week Berghem van 2022 is voorbij, maar in 2023 gaan we de GDW opnieuw organiseren. Sponsor of vrijwilliger worden? Mail ons