Goede Doelen Week Berghem 2024
Donatiepagina

Wat fijn dat u een bijdrage wilt geven aan één of meerdere van de goede doelen die meedoen aan de Goede Doelen Week Berghem.
De GDW van 2024 zal plaatsvinden van 9 t/m 15 september, maar doneren via de website kan ook nu al. U kunt hieronder weer één van de donatieopties kiezen.

Het bedrag dat u hieronder doneert verdelen wij evenredig over alle 15 goede doelen die meedoen aan de Goede Doelen Week Berghem 2024.

Totaal: € -

Wilt u liever zelf kiezen hoeveel u aan elk specifiek doel geeft? Ook dat kan. Gebruik daarvoor het tabblad “Zelf per doel een bedrag kiezen”.

Hieronder kunt u per doel het bedrag aangeven dat u wilt doneren. Wij zorgen dan dat uw bijdrage bij de juiste doelen terecht komt.

Totaal € -

Wenst u liever een bedrag rechtstreeks over te maken naar onze rekening? Ook dat is mogelijk!

U kunt het bedrag dat u wilt doneren overmaken naar:

NL86 RABO 0371 0126 43

onder vermelding van Donatie GDW Berghem 2024.

Donaties die worden overgemaakt naar onze bankrekening verdelen wij evenredig over alle 15 goede doelen die meedoen aan de Goede Doelen Week Berghem.

Alvast hartelijk bedankt voor uw donatie!

De Stichting Goede Doelen Week Berghem organiseert jaarlijks in één week een gezamenlijke collecte voor meerdere erkende goede doelen.

Alle deelnemende fondsen zijn in het bezit van een CBF-keurmerk. Het zijn fondsen op het gebied van gezondheid of maatschappelijk welzijn. Met de opbrengst van de collecte worden activiteiten van de fondsen ondersteund zoals wetenschappelijk onderzoek van uiteenlopende ziektes of maatschappelijke activiteiten.

De stichting wil met deze gezamenlijke collecte meer maatschappelijke bewustwording creëren en de betrokkenheid van inwoners vergroten, zodat we de deelnemende goede doelen financieel kunnen blijven ondersteunen.

In september 2024 organiseren we weer een nieuwe GDW Berghem. Sponsor of vrijwilliger worden? Mail ons