Collectanten gezocht

Het kan u bijna niet ontgaan zijn: het succes van de 1e Goede Doelen Week Berghem die in 2021 heeft plaatsgevonden. Met een opbrengst van ruim 21.000 euro zijn we als stichting trots op dit resultaat! Ook de reacties van de inwoners van Berghem en de ervaringen van onze collectanten zijn positief.
Stichting Goede Doelen Week Berghem combineert 15 collectes, die jaarlijks in Berghem collecteren, tot één gezamenlijke collecteweek.

Alle deelnemende fondsen zijn in het bezit van een CBF-keurmerk. Het zijn fondsen op het gebied van gezondheid of een maatschappelijk welzijn. Met de opbrengst van de collecte worden activiteiten van de fondsen ondersteund zoals wetenschappelijk onderzoek van uiteenlopende ziektes of maatschappelijke activiteiten. De stichting wil met deze gezamenlijke collecte meer maatschappelijke bewustwording creëren en de betrokkenheid van inwoners vergroten, zodat we de deelnemende goede doelen financieel kunnen blijven ondersteunen.

Ook dit jaar zal van 5 tot en met 18 september de 2e Goede Doelen Week plaatsvinden.
In de week van 5 tot en met 12 september worden huis-aan-huis enveloppen bezorgd met daarin een begeleidende brief en een retourenvelop. In de week van maandag 12 tot en met vrijdag 16 september worden de retourenveloppen weer huis aan huis opgehaald door de collectant met een verzegelde collectebus en voorzien van een legitimatiekaart. Voor deze Goede Doelen Week is de stichting op zoek naar nieuwe collectanten.

Mocht u in de periode van 5 tot en met 16 september uw steentje bij willen dragen en Stichting Goede Doelen Week Berghem willen helpen dan kunt u reageren door een mail te sturen naar info@goededoelenweekberghem.nl